Home Ervaringen Breda Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzegger-breda.nl


  Waarzeggers uit Breda kijken voor u in de kaarten en geven direct online antwoord
Paswoord vergeten?
     
  Waarzeggers uit Breda geven direct online antwoord  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzeggers Daghoroscoop  Stier door  waarzeggers Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzeggers Daghoroscoop  Kreeft door  waarzeggers Daghoroscoop  Leeuw door  waarzeggers Daghoroscoop  Maagd door  waarzeggers
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzeggers Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzeggers Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzeggers Daghoroscoop  Steenbok door  waarzeggers Daghoroscoop  Waterman door  waarzeggers Daghoroscoop  Vissen door  waarzeggers
 
Maak een GRATIS waarzegger-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Online ervaringen over Online online waarzeggers uit Breda
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzeggers in Breda?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzeggers uit Breda van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegger?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegger uit Breda.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegger en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegger nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzegger-breda.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzeggers uit Breda had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzeggers hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegger en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Caroline
  Ervaring met waarzegger Caroline
  Zij is een paragnost die ik zeker nog eens ga terug bellen, beantwoord vele vragen zonder dat ik het moet vragen.
Ik raad haar zeker aan anderen aan. Liefs J




Ervaring van Josephine met waarzegger Caroline   Ervaring van Josephine met waarzegger Caroline   Ervaring van Josephine geplaatst op 6 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Laila
  Ervaring met waarzegger Laila
  Laila, fijn je gesproken te hebben.
Je hebt me ontzettend goed geholpen en zoveel is nu duidelijk voor mij. Je voelde het zo juist aan dat ik nu zekerheid heb.
Mensen Laila is een aanrader.
Top




Ervaring van Nancy  met waarzegger Laila   Ervaring van Nancy  met waarzegger Laila   Ervaring van Nancy geplaatst op 6 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Merlijn
  Ervaring met waarzegger Merlijn
  Dank Merlijn! Ons gesprek heeft me zojuist veel kracht gegeven. Wordt vervolgd!




Ervaring van Zusanne  met waarzegger Merlijn   Ervaring van Zusanne  met waarzegger Merlijn   Ervaring van Zusanne geplaatst op 6 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Merlijn  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Han
  Ervaring met waarzegger Han
  Formidabel! Zonder veel informatie wist je direct heel treffend en gedetailleerd te zeggen wat er speelt in de relatie met mijn lieve borderliner vriendin. Je zoomde ook op mij in, net zo treffend. Wat je niet kon weten zei je wel allemaal. Speciaal! Ik ga je zeker vaker bellen. Dank je Han en veel geluk gewenst.




Ervaring van EE met waarzegger Han   Ervaring van EE met waarzegger Han   Ervaring van EE geplaatst op 5 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Han  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Merlijn
  Ervaring met waarzegger Merlijn
  Zeer goed en zuiver consult.
Geeft adviezen mee waar je wat mee kan.
Duidelijk en komt snel tot de kern
5 sterren waard.
Gr A




Ervaring van A met waarzegger Merlijn   Ervaring van A met waarzegger Merlijn   Ervaring van A geplaatst op 5 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Merlijn  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Kali
  Ervaring met waarzegger Kali
  Zeer vriendelijke vrouw die zeer goed kan aanvoelen en die naar de kern gaat. Aanraden.




Ervaring van Roos met waarzegger Kali   Ervaring van Roos met waarzegger Kali   Ervaring van Roos geplaatst op 5 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Kali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Mina
  Ervaring met waarzegger Mina
  Dank je wel Mina, voor je enorme steun en je voorspellingen die uit zijn gekomen.




Ervaring van Ano met waarzegger Mina   Ervaring van Ano met waarzegger Mina   Ervaring van Ano geplaatst op 5 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Patries
  Ervaring met waarzegger Patries
  Patries heeft mij wederom ontzettend geholpen in haar voorspellingen maar ook dmv reiki kan zij energie sturen waar ik ontzettend veel aan heb en gehad heb.
Elke keer komen haar voorspellingen uit.
Geen vraag is te gek.
Invoelen op personen kan zij als de beste waardoor er veel duidelijkheid komt .
Patries je bent een bijzondere vrouw met heel veel verschillende gaves .
Mijn reddende Engel die ik iedereen gun .




Ervaring van H met waarzegger Patries   Ervaring van H met waarzegger Patries   Ervaring van H geplaatst op 5 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Patries  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Lobke
  Ervaring met waarzegger Lobke
  Zeer goede uitleg, gevoelsmatig. Gaf het mij meteen een goed gevoel. En nu kijken wat er gaat gebeuren ben zeer benieuwd. Maar lobke is een zeer goed paragnoste.




Ervaring van Jennifer  met waarzegger Lobke   Ervaring van Jennifer  met waarzegger Lobke   Ervaring van Jennifer geplaatst op 5 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lobke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Olga
  Ervaring met waarzegger Olga
  Olga, je bent een zeer lief en oprechte vrouw en je inzichten zijn zeer correct . Je bent echt super.




Ervaring van Madelein met waarzegger Olga   Ervaring van Madelein met waarzegger Olga   Ervaring van Madelein geplaatst op 5 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Samantha
  Ervaring met waarzegger Samantha
  Samantha is zo goed, 100 Procent een aanrader. Alles wat ze in de kaarten zag is uitgekomen.

Ik hoop je in het nieuwe jaar weer te kunnen bellen. Veel liefs




Ervaring van Lieselot met waarzegger Samantha   Ervaring van Lieselot met waarzegger Samantha   Ervaring van Lieselot geplaatst op 5 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Samantha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Bo
  Ervaring met waarzegger Bo
  Lieve Bo, wat ben jij goed. Tijdje terug heb ik een vervelende situatie op het werk gehad. Jij hebt vanaf het 1ste moment aangegeven dat deze persoon niet meer zou terugkomen. Afgelopen week kreeg ik dus inderdaad te horen dat hij niet meer terug zou komen op het werk, maar ook dat er nog een leuk staartje aan zou komen bij hem. Dat is momenteel nog bezig.




Ervaring van Saskia met waarzegger Bo   Ervaring van Saskia met waarzegger Bo   Ervaring van Saskia geplaatst op 5 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Bo  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Morgane
  Ervaring met waarzegger Morgane
  Lieve Morgane, pracht mens, dank voor je zeer positieve reading gisteren. Heel mooi vooruitzicht voor mij. Veel ophelderingen die je zag, ik heb er vertrouwen in. In vele opzichten heb je mij goede voorspellingen gegeven waar ik ook verbaasd over was. je bent een topper. Dank je wel Morgane.




Ervaring van Tess met waarzegger Morgane   Ervaring van Tess met waarzegger Morgane   Ervaring van Tess geplaatst op 5 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Morgane  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Morgane
  Ervaring met waarzegger Morgane
  Lieve Morgane, hartelijk dank voor de kaartlegging, ik ben zo benieuwd of alles werkelijk uitkomt, maar voorlopig ziet alles er positief uit.
Ik hoop je over een tijd een belletje te geven met goed nieuws.

Warme groet




Ervaring van Roos met waarzegger Morgane   Ervaring van Roos met waarzegger Morgane   Ervaring van Roos geplaatst op 5 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Morgane  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Malie
  Ervaring met waarzegger Malie
  Dag Malie, dank voor de steun, de eerlijkheid, u bent een gouden vrouw. Ik zal zeker trachten minder onzeker te zijn met uw wijze raadgevingen zal me dat wel lukken. Na met u gepraat te hebben voel ik mij veel beter, dank u van harte lieve Malie.




Ervaring van Marjorie met waarzegger Malie   Ervaring van Marjorie met waarzegger Malie   Ervaring van Marjorie geplaatst op 5 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Malie  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Yuorah
  Ervaring met waarzegger Yuorah
  Yourah, altijd nadat ik je gesproken heb, vind ik altijd de rust weer terug. Ik hoop dat je nog lang op de lijn blijft. Je bent een medium met een warm hart




Ervaring van Ray met waarzegger Yuorah   Ervaring van Ray met waarzegger Yuorah   Ervaring van Ray geplaatst op 5 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Yuorah
  Ervaring met waarzegger Yuorah
  Je hebt me weer hoop gegeven in heel moeilijke tijden, je raad en je optimisme brachten me er bovenop. Nu je voorspelling ook is uitgekomen, ben je natuurlijk helemaal TOP. Bedankt Yuorah.




Ervaring van Paulina met waarzegger Yuorah   Ervaring van Paulina met waarzegger Yuorah   Ervaring van Paulina geplaatst op 5 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Aurora
  Ervaring met waarzegger Aurora
  Beste Aurora, jij bent erg goed. Voor iedereen de moeite waard om te bellen. Weet waar ze het over heeft en draait er niet omheen.




Ervaring van Vanessa met waarzegger Aurora   Ervaring van Vanessa met waarzegger Aurora   Ervaring van Vanessa geplaatst op 5 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Aurora  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Karen
  Ervaring met waarzegger Karen
  Karen is altijd duidelijk en legt me alles stap per stap uit. Ik kan Karen aan iedereen aanraden. Hartelijk dank Karen, je bent een warme paragnost.




Ervaring van Noa met waarzegger Karen   Ervaring van Noa met waarzegger Karen   Ervaring van Noa geplaatst op 5 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Karen  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Annick
  Ervaring met waarzegger Annick
  Lieve Annick, met jouw fijne stem en heldere voorspellingen maak jij het allemaal wat overzichtelijker en duidelijker voor mij.






Ervaring van Jada met waarzegger Annick   Ervaring van Jada met waarzegger Annick   Ervaring van Jada geplaatst op 5 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Annick  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Jack
  Ervaring met waarzegger Jack
  Jack, je zag heel duidelijk hoe de situatie is en je haalde ook details aan die ik je helemaal niet vertelde, maar het klopt helemaal.




Ervaring van Chantal met waarzegger Jack   Ervaring van Chantal met waarzegger Jack   Ervaring van Chantal geplaatst op 5 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Jack  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger John
  Ervaring met waarzegger John
  John is kort maar krachtig, vertelt wat hij ziet en niks meer of minder.
Zeer duidelijk, werkelijk een top paragnost.

Liefs Z




Ervaring van Zoe met waarzegger John   Ervaring van Zoe met waarzegger John   Ervaring van Zoe geplaatst op 5 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Caroline
  Ervaring met waarzegger Caroline
  Hallo lieve Caroline,
Hartelijk bedankt voor alle inzichten die je mij hebt gegeven, je slaat iedere keer weer de spijker op zijn kop.
Wat ik zo mooi aan je vind, is je oprechtheid, zuiverheid en de tijd die je neemt om te antwoorden.
Van daaruit komt alles helder en duidelijk over.

Warme groet






Ervaring van Fleur met waarzegger Caroline   Ervaring van Fleur met waarzegger Caroline   Ervaring van Fleur geplaatst op 5 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Thaiis
  Ervaring met waarzegger Thaiis
  Hoi Thaiis

Mijn vertrouwen in jou is groot, jij brengt altijd weer rust in mij door je wijze raadt en antwoorden te geven die ik nodig heb.

Je bent een krachtig medium en echt een toevoeging in mijn leven.



Dikke knuffel A




Ervaring van Anna met waarzegger Thaiis   Ervaring van Anna met waarzegger Thaiis   Ervaring van Anna geplaatst op 5 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Aurora
  Ervaring met waarzegger Aurora
  Aurora is duidelijk, krachtig en to the point in het consult. Je weet gelijk waar je aan toe bent en het klopt allemaal wat ze voelt en ziet.

Ze draait er niet omheen maar vertelt jou waar het op staat.



Dankjewel Aurora, Liefs J




Ervaring van Janette met waarzegger Aurora   Ervaring van Janette met waarzegger Aurora   Ervaring van Janette geplaatst op 5 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Aurora  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Adora
  Ervaring met waarzegger Adora
  Adora

Wat ben ik blij dat jij op de lijn bent. Ik wil je hierbij bijzonder bedanken. Zo fijn hoe goed jij kan invoelen. Je bent echt een medium van waarde

Groeten M




Ervaring van Marianne met waarzegger Adora   Ervaring van Marianne met waarzegger Adora   Ervaring van Marianne geplaatst op 5 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Lili
  Ervaring met waarzegger Lili
  Lili,

Keer op keer zit jij goed, je ziet het snel en geeft mij altijd weer een beter gevoel.
Ik ben erg blij en tevreden over je.

Tot snel weer - M





Ervaring van Mieke met waarzegger Lili   Ervaring van Mieke met waarzegger Lili   Ervaring van Mieke geplaatst op 5 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lili  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Monique
  Ervaring met waarzegger Monique
  Monique is zo een rustgevende vrouw, voelde me echt goed na het gesprek en zal haar zeker terug bellen.
Heb ook minder spanningen en heb goed geslapen na lange tijd.

Liefs Sharida




Ervaring van Sharida met waarzegger Monique   Ervaring van Sharida met waarzegger Monique   Ervaring van Sharida geplaatst op 5 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Morgane
  Ervaring met waarzegger Morgane
  Lieve Morgane, je bent een zeer aangenaam medium, weet veel te vertellen en echte kennis is wel te merken.
Was echt een top en aangenaam gesprek
Zo een rustgevende vrouw, voelde me echt goed na het gesprek en zal haar zeker terug bellen.
Heb ook minder spanningen en heb goed geslapen na lange tijd.

Groet G




Ervaring van Gert met waarzegger Morgane   Ervaring van Gert met waarzegger Morgane   Ervaring van Gert geplaatst op 5 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Morgane  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger John
  Ervaring met waarzegger John
  Liefste John

Dank je dat je altijd klaar staat voor mij . Vind het fijn praten met je en kom dan weer tot rust.
Ik bel zeker terug.




Ervaring van Ray met waarzegger John   Ervaring van Ray met waarzegger John   Ervaring van Ray geplaatst op 5 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Louisa
  Ervaring met waarzegger Louisa
  Beste loesje
Steeds als ik je weer lastig val weet je mij te kalmeren. Ben een stuk rustiger. Ik negeer nu alles en geloof ook dat alles reuze mee zal vallen. Zal nooit iemand onderschatten maar ik geloof wel in je woorden dat zij me niks kan doen en me ook met rust zal laten.

Tot snel liefs R




Ervaring van R met waarzegger Louisa   Ervaring van R met waarzegger Louisa   Ervaring van R geplaatst op 5 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Caroline
  Ervaring met waarzegger Caroline
  Lieve Caroline,
Jouw reading was spot on, je doorzag de situatie op liefdesvlak en gaf aan vertrouwen te houden. Ik voelde mij bij jou gehoord en volledig begrepen. Nogmaals dank voor jouw mooie reading. Zodra er veranderingen zijn laat ik jou dit uiteraard weten.

Heel veel liefs,




Ervaring van Anoniem met waarzegger Caroline   Ervaring van Anoniem met waarzegger Caroline   Ervaring van Anoniem geplaatst op 4 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Lobke
  Ervaring met waarzegger Lobke
  Dank Lobke,nogmaals!
Zoals je vertelde, het is uitgekomen :-))





Ervaring van M met waarzegger Lobke   Ervaring van M met waarzegger Lobke   Ervaring van M geplaatst op 4 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lobke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Morgane
  Ervaring met waarzegger Morgane
  Lieve Morgane, ik ben echt fan van jou.
Duidelijk en doelgerichte antwoorden,
tot spoedig meid.




Ervaring van nina met waarzegger Morgane   Ervaring van nina met waarzegger Morgane   Ervaring van nina geplaatst op 4 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Morgane  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Aylin
  Ervaring met waarzegger Aylin
  Ik spreek al een tijdje regelmatig met Aylin. ik heb wat moeite met vertrouwen houden hier en daar, is vandaag gebleken dat iets wat ze al vaker vertelt wederom echt klopt.
Heel fijn, dank je voor al je licht en helderheid!




Ervaring van Paas ei met waarzegger Aylin   Ervaring van Paas ei met waarzegger Aylin   Ervaring van Paas ei geplaatst op 4 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Aylin  



 

Ervaring over onze waarzeggers plaatsen

Home

Waarzegger-breda.nl - ervaring schrijven over waarzegger
 
  Kies een waarzegger Kies een waarzegger:  
  Waardering overwaarzegger Waardering:          
  Naam voor Waarzegger-breda.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzegger-breda.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegger Uw ervaring:  
  Code waarzegger Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzegger-breda.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegger worden