Home Ervaringen Breda Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzegger-breda.nl


  Waarzeggers uit Breda kijken voor u in de kaarten en geven direct online antwoord
Paswoord vergeten?
     
  Waarzeggers uit Breda geven direct online antwoord  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzeggers Daghoroscoop  Stier door  waarzeggers Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzeggers Daghoroscoop  Kreeft door  waarzeggers Daghoroscoop  Leeuw door  waarzeggers Daghoroscoop  Maagd door  waarzeggers
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzeggers Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzeggers Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzeggers Daghoroscoop  Steenbok door  waarzeggers Daghoroscoop  Waterman door  waarzeggers Daghoroscoop  Vissen door  waarzeggers
 
Maak een GRATIS waarzegger-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegger Ruby
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzeggers in Breda?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzeggers uit Breda van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegger?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegger uit Breda.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegger en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegger nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzegger-breda.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzeggers uit Breda had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzeggers hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegger en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Ruby
  Ervaring met waarzegger Ruby
  Lieve Ruby
Fijn gesprek gehad, heel erg bedankt. Xx Sam




Ervaring van Samantha met waarzegger Ruby   Ervaring van Samantha met waarzegger Ruby   Ervaring van Samantha geplaatst op 29 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Ruby  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Ruby
  Ervaring met waarzegger Ruby
  Dank je wel lieve Ruby. Ik ga voort op je gevoel, het mijne zegt hetzelfde. Hopelijk gaat het knallen. Ben steeds blij dat ik bellen kan , geeft rust en vertrouwen. En super goede tips brrrrrrrr die werken.
Fijne avond van K.




Ervaring van Karin met waarzegger Ruby   Ervaring van Karin met waarzegger Ruby   Ervaring van Karin geplaatst op 13 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Ruby  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Ruby
  Ervaring met waarzegger Ruby
  Ruby is echt een lief mens met een gave. Ze krijgt dingen super gauw door en ze herkende mij zelfs. Ik kijk uit naar je voorspellingen. Topper. Zeker het geld waard. Heel bijzonder. Een aanrader. Nico.




Ervaring van Nico met waarzegger Ruby   Ervaring van Nico met waarzegger Ruby   Ervaring van Nico geplaatst op 7 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Ruby  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Ruby
  Ervaring met waarzegger Ruby
  Ruby, blij je hier te ontdekken. Bedankt voor alles wat je tegen me zei.
Geweldig paragnoste, zoals jij zaken aanvoelt.
Dank, Jopie.




Ervaring van Jopie met waarzegger Ruby   Ervaring van Jopie met waarzegger Ruby   Ervaring van Jopie geplaatst op 15 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Ruby  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Ruby
  Ervaring met waarzegger Ruby
  Dankjewel Ruby,
Ben er nog altijd van ondersteboven wat jij wist te vertellen over mij wat weinig mensen weten. Hoe goed ik dit allemaal wist zo hard cijferde ik het ook weg. Daardoor twijfelde ik onnodig aan anderen maar de punten die je me vertelde heb ik nagecheckt en werd ik pas wakker geschud. Niemand kreeg er dit in bij mij. Ben nu misschien even in een kwetsbare fase maar ik kom hier zeker sterker uit. Daarvoor ben ik je eeuwig dankbaar. Al ken ik je persoonlijk niet. Vond het zeker de moeite om deze referentie te delen.
Groetjes TJ.




Ervaring van TJ met waarzegger Ruby   Ervaring van TJ met waarzegger Ruby   Ervaring van TJ geplaatst op 25 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Ruby  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Ruby
  Ervaring met waarzegger Ruby
  Nogmaals bedankt Ruby ,
Je hebt me niet alleen geweldig inzicht gegeven maar ook moed door duidelijke feiten naar boven te halen. Ook al is de waarheid vaak hard. Ik kan nu eindelijk verder. Ben je ontzettend dankbaar. Groetjes Marlies.




Ervaring van Marlies met waarzegger Ruby   Ervaring van Marlies met waarzegger Ruby   Ervaring van Marlies geplaatst op 10 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Ruby  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Ruby
  Ervaring met waarzegger Ruby
  Zeker een aanrader .
Ze heeft me wel laten verschieten maar bleek wel de waarheid te zijn echt bedankt Ruby .




Ervaring van Peer met waarzegger Ruby   Ervaring van Peer met waarzegger Ruby   Ervaring van Peer geplaatst op 9 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Ruby  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Ruby
  Ervaring met waarzegger Ruby
  Wat een super fijn gesprek weer met Ruby. Je helpt me telkens bij moeilijke beslissingen in mijn leven. Bedankt.




Ervaring van Marielle met waarzegger Ruby   Ervaring van Marielle met waarzegger Ruby   Ervaring van Marielle geplaatst op 9 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Ruby  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Ruby
  Ervaring met waarzegger Ruby
  Wat een super fijn gesprek weer met Ruby. Je helpt me telkens bij moeilijke beslissingen in mijn leven. Bedankt.




Ervaring van Marielle met waarzegger Ruby   Ervaring van Marielle met waarzegger Ruby   Ervaring van Marielle geplaatst op 8 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Ruby  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Ruby
  Ervaring met waarzegger Ruby
  Wat een super fijn gesprek weer met Ruby. Je helpt me telkens bij moeilijke beslissingen in mijn leven. Bedankt.




Ervaring van Marielle met waarzegger Ruby   Ervaring van Marielle met waarzegger Ruby   Ervaring van Marielle geplaatst op 8 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Ruby  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Ruby
  Ervaring met waarzegger Ruby
  Alles klopte wat ze zei. Ik moet echt voor mezelf opkomen. En de rest is afwachten.
Topmedium.




Ervaring van Wilma met waarzegger Ruby   Ervaring van Wilma met waarzegger Ruby   Ervaring van Wilma geplaatst op 13 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Ruby  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Ruby
  Ervaring met waarzegger Ruby
  Hoi Ruby,
Dankjewel voor ons gesprek. Ik hoor wat je zegt. Nu mijn hart in deze stand krijgen. Ga ik wel doen.
Ik bel je snel weer.
Liefs, Belinda .




Ervaring van Belinda met waarzegger Ruby   Ervaring van Belinda met waarzegger Ruby   Ervaring van Belinda geplaatst op 2 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Ruby  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Ruby
  Ervaring met waarzegger Ruby
  Zeer lieve dame die je tot innerlijke rust brengt.




Ervaring van Priscilla met waarzegger Ruby   Ervaring van Priscilla met waarzegger Ruby   Ervaring van Priscilla geplaatst op 13 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Ruby  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Ruby
  Ervaring met waarzegger Ruby
  Ruby dank je wel voor je positieve woorden. U hebt mij enorm geholpen. Had eerlijk gezegd niet meer verwacht dat het nog goed zou komen. Maar dank zij u heb ik weer geloof en vertrouwen. Ik ga u zeker nog contacten. Heel veel liefs Sientje . PS blijf bezig met wat je doet zo kan je andere mensen ook helpen net als bij mij.




Ervaring van Sientje met waarzegger Ruby   Ervaring van Sientje met waarzegger Ruby   Ervaring van Sientje geplaatst op 29 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Ruby  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Ruby
  Ervaring met waarzegger Ruby
  Echt geweldige warme vrouw. Buiten de juiste woorden in mijn moeilijke periode , zijn haar voorspellingen ook uitgekomen. Je bent een echte aanrader Ruby ik bel je binnenkort weer terug.




Ervaring van Brigitte met waarzegger Ruby   Ervaring van Brigitte met waarzegger Ruby   Ervaring van Brigitte geplaatst op 29 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Ruby  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Ruby
  Ervaring met waarzegger Ruby
  Lieve Ruby,
door jou krijg ik weer vertrouwen in de situatie. je bent meer dan 5 sterren waard.
dank je wel
xxx

Truus.




Ervaring van Truus met waarzegger Ruby   Ervaring van Truus met waarzegger Ruby   Ervaring van Truus geplaatst op 28 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Ruby  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Ruby
  Ervaring met waarzegger Ruby
  Ruby,
De eerste keer dat ik een getuigenis schrijf, voor een bijzonder mens. Het is ongeloofelijk wat je aanreikt en het helpt mij. Een diepe buiging voor je.
Alle sterren voor je.




Ervaring van Maria met waarzegger Ruby   Ervaring van Maria met waarzegger Ruby   Ervaring van Maria geplaatst op 21 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Ruby  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Ruby
  Ervaring met waarzegger Ruby
  Lieve Ruby,

Je hebt mijn zondag helemaal goed gemaakt. bedankt je bent een topper. bel je snel nog eens op.

xxxjes Theadora.




Ervaring van Theadora met waarzegger Ruby   Ervaring van Theadora met waarzegger Ruby   Ervaring van Theadora geplaatst op 13 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Ruby  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Ruby
  Ervaring met waarzegger Ruby
  Een heel goed en warm gesprek gehad. Topmens. Heeft mij heel erg goed begeleid en tips gegeven. Ga je zeker nog een keer bellen als er eindelijk een knoop doorgehakt is. Dank je wel.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Ruby   Ervaring van Anoniem met waarzegger Ruby   Ervaring van Anoniem geplaatst op 4 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Ruby  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Ruby
  Ervaring met waarzegger Ruby
  lieve Ruby,
In oktober had jij mij voorspeld met de Kerst zijn jullie samen. ik wilde het niet geloven, maar je voorspelling is uitgekomen.
We zijn samen.

een gelukkige Theadora,

fijne Kerst.




Ervaring van Theadora met waarzegger Ruby   Ervaring van Theadora met waarzegger Ruby   Ervaring van Theadora geplaatst op 22 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Ruby  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Ruby
  Ervaring met waarzegger Ruby
  Heel straffe madam. Ik ben een pak wijzer geworden . Op 1 of andere manier bekeek ik mijn situatie langs de verkeerde kant . Duidelijke taal bij Ruby . En nu blijkt het nog te kloppen ook wat je zei . Ik sta zoveel beter in mijn schoenen nu . 1000x dank . Zeker een aanrader.




Ervaring van Dieter met waarzegger Ruby   Ervaring van Dieter met waarzegger Ruby   Ervaring van Dieter geplaatst op 29 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Ruby  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Ruby
  Ervaring met waarzegger Ruby
  Lieve Ruby Mn rots in de branding. Ik ben zo blij met je wijze woorden en raad x Melissa.




Ervaring van Melissa met waarzegger Ruby   Ervaring van Melissa met waarzegger Ruby   Ervaring van Melissa geplaatst op 26 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Ruby  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Ruby
  Ervaring met waarzegger Ruby
  Lieve Ruby, je bent een fijne warme vrouw om mee te praten. Ik ben zeker dat ik nog eens contact met je op neem. Ik geloof in je voorspellingen, je bent duidelijk, dingen die kloppen wat je vertelt. Kortom heel aangenaam om mee te spreken, dank je wel.




Ervaring van Nancy met waarzegger Ruby   Ervaring van Nancy met waarzegger Ruby   Ervaring van Nancy geplaatst op 6 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Ruby  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Ruby
  Ervaring met waarzegger Ruby
  Beste Ruby, hartelijk dank voor je verhelderende consult. Groetjes, Annelies.




Ervaring van Annelies met waarzegger Ruby   Ervaring van Annelies met waarzegger Ruby   Ervaring van Annelies geplaatst op 4 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Ruby  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Ruby
  Ervaring met waarzegger Ruby
  Top Ruby . Alles is ineens zo duidelijk voor mij , en ik zag het echt niet meer zitten de voorbije dagen . Door wat jij zag ben ik er beter op gaan letten en het klopt. Je bent zeker een aanrader . Ben blij dat ik je aan de lijn gehad hebt.




Ervaring van MJ met waarzegger Ruby   Ervaring van MJ met waarzegger Ruby   Ervaring van MJ geplaatst op 30 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Ruby  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Ruby
  Ervaring met waarzegger Ruby
  Top Ruby . Alles is ineens zo duidelijk voor mij , en ik zag het echt niet meer zitten de voorbije dagen . Door wat jij zag ben ik er beter op gaan letten en het klopt. Je bent zeker een aanrader . Ben blij dat ik je aan de lijn gehad hebt.




Ervaring van MJ met waarzegger Ruby   Ervaring van MJ met waarzegger Ruby   Ervaring van MJ geplaatst op 29 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Ruby  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Ruby
  Ervaring met waarzegger Ruby
  Lieve ruby.
Wat een indrukwekkend consult.
Heel erg bedankt. Ik bel je snel weer.

Xxx Tessa.




Ervaring van Tessa met waarzegger Ruby   Ervaring van Tessa met waarzegger Ruby   Ervaring van Tessa geplaatst op 24 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Ruby  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Ruby
  Ervaring met waarzegger Ruby
  Lieve Ruby, bedankt voor je super mooie consult.
Ik was totaal overstuur maar je hebt mij weer helemaal gerustgesteld.
Heel erg bedankt, bel je snel weer. xxx Celine.




Ervaring van Celine met waarzegger Ruby   Ervaring van Celine met waarzegger Ruby   Ervaring van Celine geplaatst op 2 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Ruby  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Ruby
  Ervaring met waarzegger Ruby
  Lieve Ruby

Heb je zojuist gesproken en was erg verrast over hoe je alles wist .ik bel je zeker nog eens terug .dank u om mij gerust te stellen .


Nuran.




Ervaring van Nuran met waarzegger Ruby   Ervaring van Nuran met waarzegger Ruby   Ervaring van Nuran geplaatst op 26 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Ruby  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Ruby
  Ervaring met waarzegger Ruby
  Ik kon je niet meer bedanken, dus bij deze.




Ervaring van Esmeralda met waarzegger Ruby   Ervaring van Esmeralda met waarzegger Ruby   Ervaring van Esmeralda geplaatst op 13 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Ruby  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Ruby
  Ervaring met waarzegger Ruby
  lieve Ruby, ik zou werkelijk uren met jou kunnen en willen praten maar jammer genoeg gaat dat niet. je bent een opmerkelijke vrouw en de inzichten die je mij gegeven hebt ga ik toepassen in de praktijk. Ik wil je bij deze nog eens bedanken voor alles tot nu toe waar jij me mee geholpen hebt en je kunt er zeker van zijn dat ik je nog eens terug ga bellen in de toekomst. veel liefs Inge.




Ervaring van inge met waarzegger Ruby   Ervaring van inge met waarzegger Ruby   Ervaring van inge geplaatst op 13 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Ruby  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Ruby
  Ervaring met waarzegger Ruby
  Lieve Ruby,

ik sprak je laatst, en had je me moed in gesproken. Wat denk je? Hij heeft gebeld.

Ben zo blij, dank je wel topper.

xxx

Gerarda.




Ervaring van Gerarda met waarzegger Ruby   Ervaring van Gerarda met waarzegger Ruby   Ervaring van Gerarda geplaatst op 23 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Ruby  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Ruby
  Ervaring met waarzegger Ruby
  Wow, ik ben diep onder de indruk van Ruby. Alles klopte gewoon. Tot in de details aan toe.

bel je snel weer een keertje

xxx

Sylvia.




Ervaring van Sylvia met waarzegger Ruby   Ervaring van Sylvia met waarzegger Ruby   Ervaring van Sylvia geplaatst op 13 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Ruby  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Ruby
  Ervaring met waarzegger Ruby
  Ruby. Het gesprek werd afgebroken. Ik heb zeker wat aan je gehad. Ik ga mijn hart volgen en emigreren.




Ervaring van Karen met waarzegger Ruby   Ervaring van Karen met waarzegger Ruby   Ervaring van Karen geplaatst op 2 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Ruby  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Ruby
  Ervaring met waarzegger Ruby
  Lieve Ruby
Een tijdje geleden had ik je gesproken en al wat je toen hebt vertelt is daadwerkelijk ook uitgekomen. En al wat er nu bezig is, heb je zonder uitleg uitgehaald. Je bent een TOPMEDIUM. Dank je wel voor de steun van begin tot nu. en reken maar dat ik op je beroep blijf doen. Dank je wel om wie je bent en wat je doet.




Ervaring van Nadya met waarzegger Ruby   Ervaring van Nadya met waarzegger Ruby   Ervaring van Nadya geplaatst op 25 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Ruby  



 

Ervaring over onze waarzeggers plaatsen

Home

Waarzegger-breda.nl - ervaring schrijven over waarzegger
 
  Kies een waarzegger Kies een waarzegger:  
  Waardering overwaarzegger Waardering:          
  Naam voor Waarzegger-breda.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzegger-breda.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegger Uw ervaring:  
  Code waarzegger Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzegger-breda.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegger worden